MXK

 
Jag tror inte någon förstår hur trött jag är efter att jag dygnat. Ska lägga mig alldeles strax och imorgon väntar en ny dag. Fick höra några nyheter idag och blev hur glad som helst, så min dag var inte 100% skit.

You can't sit with us

 
You can't sit with us
 
 

Q/A

 
Q: Hur fira du alla hjärtans dag?
A: Jag bjöd hit tjejerna och vi lagade mat och tog det lugnt. Sedan njöt vi av en efterrätt och i slutet så kom Amanda hit. Pranka henne och sen försökte vi sova (ingen vågade sova först med tanke på att vi alla var redo på att bli prankade eller pranka någon).

Oh good morning

 

I guess it's february

 
Brist på bilder tider. Jag saknar min mobil såååå sååå såå mycket. Tele2 SUGER helt seriöst. Någon lånemobil eller något borde jag åtminstonde få av de men nej, de ska ta sin tid leverera min mobil fel och massa annat bs. Nu väntar jag på att de ska skicka min mobil till mig igen så jag kan skicka tillbaka den, de har nämligen gjort något fel. Trött på att vara en helt cp människa utan mobil, för tro det eller ej jag har blivit väldigt otålig utan mobil. Don't know why.

Late monday inspo

 

AWKWARD

 
Skönt att vår skola var den enda som hade studiedag. Så jag har bara slappat (gör ju inget annat nu för tiden) och kollat på tv. Bestämde mig för att plugga men vi alla vet hur det slutar upp, not good. Jag har ju inte varit i skolan på tre veckor och det är dags för en Merna Comeback. 

-

 
It’s interesting how priorities change as you get older. There’s fewer friends, but there’s more honesty & quality; There’s still a career, but the focus changes- it’s more important that you enjoy what you are doing, There’s appreciation of the small details in life, and learning which battles are best left unattended; There’s less need for background noise and a flurry of activity, and an appreciation for time spent alone. Then there is a peaceful understanding that when things go wrong, you always have an opportunity to begin again, even if it’s a different path.

Dentist

 
 
Var hos tandläkaren imorse och jag är ärrad livet ut. De borra allt som gick att borra i min mun, låter helt fel.
 

-

 

Hemsedal

 
 
 
 Några bilder från Hemsedal, jag är knappt med på bilder då jag tog kort hehe. Sen så är bilderna jag med på inte särskilt "blogg-godkända."
 

Waste time not friends

 
Har umgåtts och tagit igen förlorad tid med Amanda väldigt mycket genom att bara hänga i mitt lilla sovrum och äta oss tjocka. Inte helt men ni förstår. Känner att det är för mycket webbkamera bilder och ruttna mobilbilder, men nu är det så att mina vänner skämms att ta kort offentligt och jag orkar inte släpa på min systemis överallt så vi får hitta en lösning där med. Kanske borde köpa en ny kompaktkamera som tar bra bilder? 

Late feb

 
 
Så, det är februari och jag suger på att blogga. Eller aa, jag gör ju mitt bästa men jag åkte iväg och åkte skidor med skolan i slutet av Januari till början av Februari så där har ni anledningen till att jag inte bloggade då och sen har jag bara varit mycket med familjen och vänner. Tagit igen förlorad tid kan man säga. Så hej, igen. 

RSS 2.0