Q/A - Bal

 
Q: Vem sminka dig?
A: Min kusin Monika! Mitt, Yolanda och Natalies hår och smink inför balen var Monika. 
 

Q: Vart köpte du din balklänning?
A: Jag köpte min balklänning från Dressroom Linné, jättefina klänningar.

Never enough


Jag har hunnit göra allt och ingenting. Jag har hunnit fylla 19 år och jag är minst lika fab om inte mer fab, jag har spått mig tillsammans med Elif och Kanar, förvånansvärt så stämde allting typ, läskigt. Jag har även hunnit "fira" mig själv tillsammans med vänner samt gått i skolan. Dock ska jag firas ordentligt nu på fredag, så tagga då! Har tyvärr ingen blogglust men jag gör mitt bästa, för jag gör inget vettigt och mina vänner avskyr när jag tar kort så har inga bilder och bjuda på ändå... :(

Go, find yourself

 
 
 
 
 

We dem girlz

 

It would have

 

Turning Tables

Träffade Elif och Naser (Abdi) idag en stund innan jag åkte vidare mot Kanar, satt hos henne i någon timme och bara tjöta, drack té och hade det allmänt mysigt. Nu ska jag kolla If I Stay, hört väldigt mycket om den filmen så får se om den lever upp till vad som sägs. Sen ska jag även försöka lägga mig tidigt, hörs imorgon kisses.
 

Babygal

 

One day

 

#Imout

 
Killar är idioter, helt ärligt. Renrasiga idioter. Självklart menar jag inte alla, men majoriteten. Ville bara få det sagt, lätta lite på hjärtat. Nu mår jag så mycket bättre, heh. Puss, älskar er alla

Det här med killar. Alltså, jag vet inte ens vad jag ska tycka och tänka. Låt oss ta ett exempel, en kille börjar skriva till en tjej. Tjejen skriver tillbaka för att hon tycker att det är skoj och tidsfördriv. I slutändan faller hon för killen eller fastnar för denna kille på något jävla sätt. Börjar med att hon har honom runt sitt lilfinger men slutar oftast med att han har henne lindad runt sin nagel. Sen sitter vi och gråter när de inte svarar på sms i en timme och tror att de är med en annan tjej och är otrogen. NEJ, vi måste sluta överreagera. Jag är själv en sån tjej, som fastnar oavsett hur ful killen är, klickar man så klickar man. Man behöver inte bli kär direkt men man kan tycka om att föra en konversation med en kille. Sen hur långt det går vet man aldrig. Vi måste bättra på våra skills när det gäller killar, för om de kan spela ett spel varför ska inte vi kunna spela trippelt så bra, för i slutet är du antingen bara en utav 100 andra tjejer eller så är du den tjejen som verkligen står ut. Gäller bara att slipa på skillsen.

Backa


Nu när jag tagit mitt körkort så har jag varit i Backa lite för mycket, känner att det faktiskt räcker för min del. Fast Elif bor där, så det lär bli svårt. Förresten så har jag en jättegrov bloggtorka och jag gör typ ingenting om dagarna och tar inte kort på ett skit. Så bloggtorka och bildbrist, hur ska detta gå till.. Får hitta en lösning, även ett liv på köpet. 

I'm not normal, and neither is she

Vi är så skadade och när vi två ses, vilket vi gör dagligen... Ja ni förstår väl själva, en skadad dag. 

It's not science you know

1. Sometimes people enter your life but it’s not your story. You’re playing a role in their story.

2. You hate going out but every now and then force yourself to go somewhere you’re dreading. You’re most likely going to end up enjoying it. Like every other time you thought you’d hate it.

3. Listen to your mother. Do what makes her happy. You will never be able to repay her.

4. Some days you just have to do nothing. No to-do lists. No chores. Forget the concept of productivity.

5. But most of the time you have to burn yourself. Hard work has a way of paying off. It’s the way of the universe.

6. Cook at least 2 of your meals.

7. Eat less brown stuff. Eat more green stuff.

8. You will want to stick to your own but the best friendships blossom when you leave your bubble.

9. If you find it difficult to voice your discontent in any kind of relationship, leave.

10. If you want to learn how to write, read.

11. Even the most superficial looking people have deep stories. You’re not the only one with a history.

12. Never argue in front of anyone.

13. A change of scenery can help but it won’t fix everything.

14. You’re smarter than you think you are but also not really.

15. The first thought that enters your head doesn’t define you. It’s how you reframe it and how you act on it.

16. Don’t dream. Do.

17. Things will almost never go as you plan.

18. Compliment everyone. Accentuate their strengths. People remember how you made them feel.

19. Be someone that no one can accuse of gossip.

20. Remember God wherever you may be.


Feber, uttorkad, wtf?

Läget just nu... Fockman
Jag har huvudvärk, mina läppar är jääävligt torra och uppsvullna och dör av värme... Nä, men jag svettas faktiskt hela tiden typ. Antingen för kallt eller för varmt oavsett hur många täcken jag har. Tur att jag är hemma idag då, träffade Elif en snabbis förut. Ja, vi träffas VARJE dag. Got probz?
 

-

 

KÖRKORT

 
 
Jag tog mitt jävla körkort. Både teorin och uppkörningen klara jag på första försöket. Kan ni fatta hur lycklig jag är, samtidigt att jag slipper övningsköra skithelvete hatar och övningsköra, men nu mår jag bra och kan ta bilen överallt och slippa kollektivtrafik (inte helt dock...)

Sissy and moi

 
Jag har varit överlycklig, hype etc i ca två dagar. Har nämligen bockat av en viktig grej i min to do list. 
 
 

Just three randoms

 
 
 

THIS

 

 
There's some people in this world who you can just love and love and love no matter what. Världens finaste tjejer. 

It's my kind of month, november


Ursäkta denna hemska bild, men detta är den bästa jag har just nu, förstå hur illa de andra är...

November är Merna månaden i år, får vi hoppas på. Jag fyller även år denna månad så woho, got to love you november. HEJ på er förresten, att ni fortfarande klickar in er på min tråkiga och inläggsfria blogg. Jag hinner KNAPPT vara hemma, helt ärligt. Jag vaknar tidigt är upptagen från 09/10 till 16/17.00 (TYP) sen kommer jag hem, käkar och springer iväg till min körlektion som varar i en eller två timmar beroende på mitt humör. Aldrig känt mig så stressad och aldrig haft huvudvärk varje dag i tre dagar. Jag är även jäätteglad och lycklig. Jag mår bra, om ni ville veta det. Älskar mina vänner så mycket, även min familj. Mitt liv är på topp just nu, hoppas bara allt går min väg. Ni vet den känslan, när man vet så vet man bara att allt känns så rätt och så bra. Love life.

RSS 2.0