-

 

Deux

 
 
Känns som att jag inte gör ett skit om dagarna. Eller känns och känns, jag gör inte ett skit om dagarna därför blir det massa bilder bara och 0,0 text. Anywayyyyyy have a fab day.

Alltså seriöst

 Hahahahahahhahahaha. Jag orkar inte.

Är du assyr? Du borde inte kalla dig själv assyr, dricker och gör annat skit. Dina föräldrar skäms nog för dig. Skam för assyrier.
 
Hahaha. Jag är assyr, kallar mig för assyr, dricker hur mycket jag vill och gör annat skit. Mina föräldrar är stolta över mig och skam för assyrier eller inte, i dont give a fuck :)

Världens finaste människa

 
 
 
 Hitta mig en finare, snällare och skönare morbror än min. Sen kan ni komma och snacka. Världens bästa människa ♥

KimYe

 

Glory and Gore

Lorde – Glory And Gore

Liseberg

 
 
 

Random

 
 
 

.

 

No rest for the wicked

 
 
 
 
 

Nyimporterade från kazakstan

 

Photoboothfun

 
 
Så ser det ut när jag tar selfies med den Angelina Jolie. Ps notera att vi båda klippt oss kort woho awesome.

Wednesdayhomespo

 

Homegurl

 
 
Förrigår så var jag och Elif hos Kanar, sen gick vi mot mig och kollade på valvakan, käkade massa gott och lade oss. Morgonen därpå så degade vi bara, hon åkte hem, jag fortsatte dega. Vakna idag, fortsatte med mitt degande. Åkte till Angered efter ett tag mötte upp Elif och Sara. Satt och tjöta i ett par timmar. Blev en hundring rikare och nu sitter jag hemma i mitt rum och DEGAR. 

And you know, we're on each others team

 
 
 
 
 
 
  

14 September 2014

 
 
 
 
 
Sist jag bloggade var någon gång i maj månad. Hunnit gå på balenn, ta studenten, åka till Turkiet, skrivit in mig på arbetsförmedlingen, blivit utskriven från skitförmedlingen, jobbat på bröllop. Just nu degar jag bara på livet. 
 

RSS 2.0